Om TransformationTools

Kunskap som skapar värde
TransformationTools har skapats för att konstruktivt bidra till att hjälpa ledare att öka takten i företagens digitala transformation. Ambitionen med plattformen är att vara ett stöd för svensk konkurrenskraft och därmed den svenska samhällsekonomin. Vi erbjuder användbar information, praktiska verktyg och relevanta kontakter, så att risken minimeras och vinstrealiseringen ökar medan den digitala förändringen förankras inom organisationen.

Finns det något ämne vi borde ta upp? Har du tips eller frågor? Kontakta gärna redaktör Brian Nebelong via bnebelong@dxc.com.

En oberoende kanal med bidrag från experter
TransformationTools sponsras av DXC Technology. Vi vill förmedla innehåll med högt mervärde och som går att använda i praktiken. Därför samarbetar vi med partners, lärosäten, konsulter och praktiker från näringslivet. Allt för att hitta nya insikter.Med fokus på åsikter, inte försäljning
Att förankra digital förändring - en framgångsrik digital transformation av organisationen - är en komplex och krävande uppgift för ledningen. Vägen från plan till förverkligande kantas av dilemman, prioriteringar, budget och intressenter. På TransformationTools förmedlar vi åsikter och våra inlägg representerar författarens perspektiv. Men vårt mål är inte att sälja en viss tjänst eller teknik till dig. Därför har vi också en tydlig märkning av kommersiellt innehåll, såsom annonser och banners. På så sätt kan du enkelt se när du har fri tillgång till ny kunskap och tar del av en ståndpunkt.

 

Utnyttja de digitala affärsmöjligheterna

Anmäla dig till nyhetsbrev från oss på DXC Technology och få strategisk inspiration och praktiska förslag på hur ditt företag bäst kan utnyttja digitala möjligheter - direkt i din inkorg.


Vi på DXC har spännande erbjudanden och nyheter om våra produkter och tjänster som vi hoppas att du vill höra om via e-post. Vi kommer att använda din information för att förutsäga vad du kanske är intresserad av. Vi hanterar din data med respekt och du hittar detaljerna om det i vår integritetspolicy.

 

Genom att godta att DXC hanterar din data ger du oss möjligheten att tillhandahålla skräddarsytt innehåll i marknadsföringssyfte. Hanteringen av data låter DXC använda informationen om dig för att leverera det mest relevanta innehållet. Detta samtycke kan upphävas när som helst. För mer information om hur data används, vänligen se DXC:s integritetspolicy.