Video: Microsoft Dynamics 365 är alltid redo för expansion

Video: Microsoft Dynamics 365 är alltid redo för expansion

Microsoft Dynamics 365: Alltid fullt uppdaterad, alltid redo för expansion. Foto: We Are Story.

Microsoft Dynamics 365 är en molnbaserad lösning och är därför alltid uppdaterad. Det betyder att du kan säga hejdå till kostsamma inköp och problematisk utbyggnad av nya versioner - och hej till en it-plattform som alltid är konkurrenskraftig och redo för expansion.

Bo Møller är Senior Solution Manager för Microsoft Dynamics 365 och därmed en av de personer i Danmark som vet mest om Microsoft Dynamics 365.

I en video får du veta varför han lägger en stor del av sin tid på att prata med kunder om digital transformation. Du också veta varför Microsoft Dynamics 365 är ett bra alternativ för att skapa den optimala it-lösningen.

 

 

Inga fler silos

Microsoft Dynamics 365 är en vidareutveckling av affärssystemen Dynamics AX och Dynamics NAV. Därmed blir det möjligt att samla t.ex. Microsoft CRM och Microsoft Power BI samt ERP-plattform under samma tak. Det innebär:

• Ökad automatisering av tidskrävande verksamhetsprocesser

• Större flexibilitet i förhållande till nya krav, lagstiftning och kunder

• Möjlighet att samla befintliga silosystem i ett användarvänligt system

Microsoft Dynamics 365 är värt att överväga, oavsett vilken bransch som du och ditt företag verkar inom. Men innan du kommer så långt bör du först ta fram en digital strategi som interagerar med din verksamhets affärsstrategi.

Inspiration till att komma igång

Vill du få inspiration till din verksamhets nästa digitala steg? Då ska du ladda ner vårt whitepaper "Uppnå din digitala potential". Här får du en snabb introduktion till fem viktiga teman och de fördelar som du kan uppnå.

 

Uppnå din digitala potential 

 

Du får även ta del av exempel på kunder som berättar om deras olika situationer, överväganden och lösningar samt varför de valt Microsoft Dynamics 365.

 

Läs mer om Nord-Locks digitala transformation

 

Bagger Sørensen: Redo för framtiden med Microsoft Dynamics 365

 

Så skapade Verdo en enhetlig pipeline 

Annons
Annons
Annons
Annons